Εικαστικά Φωτογραφία

Φωτογράφοι στα παρασκήνια

Ό, τι σφοδρώς επιθυμούσατε να δείτε και να ζήσετε από την κρυμμένη γοητεία των παρασκηνίων, την μαγεία των προβών, της προετοιμασίας και της αγωνίας των καλλιτεχνών πριν βρουν στην σκηνή, σας το αποκαλύπτουν πέντε νέοι φωτογράφοι που εκθέτουν τα έργα τους στο Ρομάντζο

από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 1η Νοεμβρίου.

Πέντε νέοι τελειόφοιτοι της σχολής Focus School of Photography, φωτογράφισαν πρόβες και παρασκήνια παραστάσεων, καμαρίνια ηθοποιών, κουίντες και φουαγιέ, στο πλαίσιο του τρίτου ΦΟΡΜÁ, που έγινε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και τώρα ήρθε η ώρα να δείξουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

Με καθηγήτρια την Μαριλένα Σταφυλίδου, οι Κοσμάς Σταθόπουλος, Τζοβάνα Χασίμη, Μυρτώ Στείρου, Αντώνης Χαλίδας και Τόνια Καλαφάτη φωτογράφισαν backstage θεατρικών προβών και παραστάσεων,  μουσικών δοκιμών, στησίματα εκθέσεων και ό, τι άλλο συνέβαινε στο Ίδρυμα Κακογιάννη  κατά την διάρκεια ενός χρόνου με στόχο να δημιουργηθεί ένα “πρωτότυπο καλλιτεχνικό ημερολόγιο”.

Μέρος από αυτό το ημερολόγιο εγκαινιάζεται την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ στο Ρομάντζο της οδού Αναξαγόρα 3-5.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 1η Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ. Με είσοδο ελεύθερη.