Εικαστικά Φωτογραφία

Alessia Giangrande: Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη

Η Alessia Giangrande είναι μία νέα φωτογράφος από την Ιταλία, η οποία ζει και δουλεύει στη Βρετανία και την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Blank Wall Gallery στην Κυψέλη για τα εγκαίνια

της πρώτης ατομικής έκθεσής της στην Ελλάδα με τίτλο A tribute to JOMO.

Alessia Giangrande # 1

Πρόκειται για μια έκθεση που επιχειρεί να μας δείξει την ομορφιά που υπάρχει γύρω μας και που οι περισσότεροι προσπερνάμε καθημερινά και αδυνατούμε να την δούμε, λόγω της ανάγκης να συμμετέχουμε σε έναν …διάλογο στα social media. Μας παρουσιάζει λοιπόν τοπία, υποστηρίζοντας το JOMO (Joy of Missing Out), στον αντίποδα του FOMO (Fear of Missing Out).

Alessia Giangrande # 3

«Χάρη στην ολιγαρχία των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, όλοι στις μέρες μας (ας είμαστε ειλικρινείς!) παλεύουμε με το FOMO – Φόβος για να μη μείνουμε απ’ έξω. Η ανησυχία ότι κάποιο συναρπαστικό γεγονός συμβαίνει κάπου αλλού, δε μπορεί να εκλογικευθεί ούτε να καταλαγιάσει με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στα reality ή τα τηλεοπτικά σόου.

Alessia Giangrande # 7

Μόνο κάνοντας ένα βήμα πίσω από το πλήθος και δίνοντας στον εαυτό μας το χώρο να σκεφτεί και να παρατηρήσει τη μοναδική ομορφιά που μας περιστοιχίζει κάθε στιγμή μπορούμε να βρούμε το πιο ισχυρό αντίδοτο και να γευθούμε τη χαρά του να μείνουμε απ’ έξω», εξηγεί η φωτογράφος Alessia Giangrande.

Alessia Giangrande # 14

Την έκθεση επιμελείται ο Μάρκος Δολόπικος

Πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη

Καθημερινά: 19:00 – 21:00

Διάρκεια Έκθεσης: 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2015

Blank Wall Gallery τηλ. 694.3868.124

Υακίνθου 12 Κυψέλη