Φεστιβάλ

Τρείς μέρες στο κυνήγι της Χίμαιρας

Συστήνεται ως «προϊόν ασφυξίας», δηλώνεται ως «απόπειρα για μεγαλύτερη εκπνοή», ελπίζει σε μια «μεγαλύτερη εισπνοή» και λέει ότι θέλει να αποτελέσει «ανάσα» για το ίδιο και για σένα.

Είναι το 3ο Φεστιβάλ Χίμαιρες που διοργανώνεται στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου (LeFestival Chimeres 2014) στο Beton 7 και περιλαμβάνει performances, προβολές, εκθέσεις, workshops, lives & dj sets.

Ποιοι είναι οι «Χίμαιρες»

Η ομάδα Χίμαιρες κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2004 ένα fanzine. Από τότε έχει φτάσει στα 30 τεύχη με το 30ο να κυκλοφορεί στη διάρκεια του φεστιβάλ. Από το 2005 αποκτά διαδικτυακή παρουσία στο chimeres.gr και το 2009 ξεκινά το δικό της webradio. Αυτό που συνεχίζει να ενώνει αυτήν την ομάδα είναι η συνεχής αναζήτηση για κάτι δημιουργικό και η διάθεση να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ανησυχίες. Ταυτόχρονα, είναι ανοιχτή σε νέα μέλη τα οποία μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις πτυχές των χιμαιρών.

Χώρος του φεστιβάλ:

Beton7 (υπόγειο-φουαγιέ-γκαλερί-1ος όροφος)

Πύδνας 7, Βοτανικός (5 λεπτά από τη στάση του μετρό “Κεραμεικός”)

Είσοδος ελεύθερη σε όλα τα events!

*Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση απόρων οικογενειών. Η διανομή θα γίνει σε συνεργασία με το Στέκι Μεταναστών.