Το «Κουαρτέτο» του Χάινερ Μίλλερ βασισμένο στις “Επικίνδυνες Σχέσεις» του Λακλό, ανεβαίνει για πρώτη φορά ως flamenco σε μια ιδιότυπη σύζευξη με κλασική μουσική.
Μετά την επιτυχία των δυο τελευταίων χρόνων του “Δεσποινίς Τζούλια» του Στρίντμπεργκ, ο χορογράφος και σκηνοθέτης Σταύρος Λίτινας καταπιάνεται με το “Κουαρτέτο”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου στο A R R O Y O N U E V O της Μ. Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό.
Η αρχετυπική πάλη των φύλων, στα πρόσωπα της Μαρκησίας ντε Μερτέιγ και του Υποκόμη ντε Βαλμόν, αποκτά λυσσαλέες διαστάσεις εξόντωσης σε ένα παιχνίδι υποταγής και ταπείνωσης, πίσω από το προσωπείο του έρωτα.
Διανομή:
Μαρκησία ντε Μερτέιγ: Εύα Παρασκευοπούλου
Υποκόμης ντε Βαλμόν: Σταύρος Λίτινας
Πιάνο: Αλίνα Αναστασιάδη
Αφήγηση: Άντζελα Μπρούσκου
Τη μουσική επιμέλεια, τα σκηνικά, τους φωτισμούς και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει ο Σταύρος Λίτινας.
A R R O Y O N U E V O
Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός
Έναρξη παραστάσεων: 7 Νοεμβρίου 2015
Ώρα έναρξης: Σάββατο 9.00 μ.μ. – Κυριακή 8.00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ φοιτητικό & ανέργων
τηλ. κρατήσεων: 210 34 69 575