Χορός

Η «Μέδουσα» χορεύει φλαμένκο

SARA BARAS 02

Μία από τις μεγαλύτερες χορεύτριες flamenco στον κόσμο, η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος SARA BARAS, έρχεται με το συγκρότημά της BALLET FLAMENCO SARA BARAS, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του flamenco θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα στο Ηρώδειο, με 40 συντελεστές, στην παρουσίαση μιας υπερπαραγωγής εμπνευσμένης από την Ελληνική Μυθολογία με τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ»!

 

SARA BARAS 04

Η «ΜΕΔΟΥΣΑ» αποτελεί μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ της Μέριδας (θα παρουσιαστεί στο Teatro Classico de Merida) και του Φεστιβάλ της PERALADA(θα παρουσιαστεί στο Castell de Peralada), δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους, στηρίζονται σε έργα με θέματα από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία.

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στηρίζοντας τους θερμούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου ELGRECO. Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.

 

SARA BARAS 03

H παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στην Πάτρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτεμβρίου.

Σκηνοθεσία – Λιμπρέτο – Χορογραφία: SARA BARAS

Μουσική: KEKOBALDOMERO

Σκηνογραφία: RASARTESANOS

Σχεδιασμός φωτισμών: SARABARAS

Κοστούμια:TORRES & COSANO – RAS ARTESANOS – SARA BARAS

Ειδικοί συνεργάτες: AUDIO MACHINE – JUAN CARLOS VELLIDO

Μέδουσα: SARA BARAS

Περσέας: JOSE SERRANO

Ballet Flamenco Sara Baras

 

SARA BARAS 01

 

Η SARA BARAS έχεισυνεργασθείμεδιάσημουςφλαμενγκίστεςόπωςτους Antonio Canales, Eduardo Serrano “El Güito”, Rancapino Y Familia, Merche Esmeralda, Javier Barón, Paco Peña, Paco Moyano και Manuel Morao.

Έχει συνεργασθεί επί σκηνής με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως οι: JoseCarreras, PacodeLucia, CarlosSaura, Raphael, ChavelaVargas, AlejandroSanz, AinohaArteta, IsabelReyκ.ά. και έχει βραβευθεί με 50 εθνικά και διεθνή βραβεία χορού από το 1989 μέχρι σήμερα.

 

SARA BARAS 10

Τι έχει γράψει ο διεθνής τύπος για τη Sara Baras

«Η SaraBaras είναι μία καλλιτέχνις που όταν βρίσκεται στη σκηνή δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της» DAILY TELEGRAPH

«Η κορυφαία χορεύτρια flamenco στον κόσμο σήμερα, στις παραστάσεις της προσπαθεί να συλλάβει το συναίσθημα, το δράμα και το πάθος του παραδοσιακού φλαμένκο, με μια ζωντανή σύγχρονη ματιά» LE FIGARO

«Το πιο δημοφιλές αστέρι της Ισπανίας SaraBaras είναι αλάνθαστη σε κάθε της παράσταση. Διαθέτει λαμπρή κίνηση και επιδεξιότητα ποδιών και σαγηνευτική σκηνική παρουσία» EL PAIS

 

INFO

BALLET FLAMENCO SARA BARAS – “MEDUSA”

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21.00

 

SARA BARAS 13

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη: 75 €

A΄ Ζώνη: 60 €

Β΄ Ζώνη: 50 €

Γ΄ Ζώνη: 40 €

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Δ΄ Ζώνη: 25 €

Ε΄ Ζώνη: 15 € (Φοιτητικά – Ανέργων – Πολυτέκνων – ΑΜΕΑ)

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Online: www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικά: 210 7234567

Στα ταμεία της TicketServices: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου)

Στα καταστήματα PUBLIC σε όλη την Ελλάδα

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΕΛΒΑ τηλ.: 210 6728080     www.elvaevents.gr