Μουσική

Η Μαριέτα Φαφούτη στα …κόκκινα

Μετά το φως που πλημμύρισε τον κατάμεστο Κήπο του Μεγάρου στη συναυλία “Shine”, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της έρχονται …

στο Gazarte, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, με τη νέα σειρά συναυλιών “Red”! Μία σειρά συναυλιών που εμπνέεται από το κόκκινο.

«Το κόκκινο δεν είναι απλά ένα χρώμα» λέει η Μαριέττα, «είναι ένας τρόπος να μοιραστείς τις πιο υπέροχες ιστορίες αγάπης και πάθους, τις πιο τρυφερές ιστορίες χαράς και ανεμελιάς, αλλά και τις πιο τρελές ιστορίες μυστηρίου». Ιστορίες διαφορετικές που συναντιούνται όλες μαζί στη νέα σειρά συναυλιών της Μαριέττας Φαφούτη με τίτλο «Red».

Το χαμογελαστό κορίτσι της pop θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, μπροστά στο αθηναϊκό κοινό το νέο της single “Papa I’ll fly” που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, τραγούδια από το πολυαναμενόμενο τρίτο προσωπικό της δίσκο, ακυκλοφόρητα singles και ανατρεπτικές διασκευές που μόλις βγήκαν από το studio. Από το Red ρεπερτόριο δεν θα λείψουν, φυσικά, και τραγούδια από τα δύο άλμπουμ Try a Little Romance και Homemade Joy που τρύπωσαν στις καρδιές όλων μας και έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο Τύπο.

Παίζουν οι μουσικοί:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: Φωνητικά-Κρουστά
Εύη Κουρτίδου: Φωνητικά-Κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: Φωνητικά-Κρουστά-Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling
Δημητρης Σιάμπος: Κιθάρες
Γιάννης Παξεβάνης – Γιώργος Κατσιάνος: Ήχος

Φωτογραφίες: Άρης Μπασιάς (aka sixtwelve)