Θέατρο

Το θεατρικό ντεμπούτο των stars

Την θεατρική σαιζόν στο Μπρόντγουει ανοίγουν τρεις κινηματογραφικοί stars, επιλέγοντας έργα κλασσικά αλλά και σύγχρονα. Η Κίρα Νάιτλι υποδύεται την «Τερέζα Ρακέν», ηρωίδα του Εμίλ Ζολά, σε μια παράσταση που κάνει πρεμιέρα

την 1η Οκτωβρίου στο Studio 54, σε διασκευή Helen Edmundson’s.
Ο Μπρους Γουίλις θα ερμηνεύσει στις 22 Οκτωβρίου στο Broadhurst, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Misery του Στίβεν Κινγκ. Πρόκειται για τον Πολ Σέλντον τον μεσήλικα συγγραφέα επιτυχημένων ρομαντικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια την Μίζερι Τσαστέιν. Δίπλα του η Λώρι Μέτκαλφ, στο ρόλο που έκανε διάσημο η Κάθι Μπέιτς, η οποία απέσπασε και όσκαρ ερμηνείας στην ταινία του 1990.
Στους «Παλιούς Καιρούς» του Χάρολντ Πίντερ, ένα αινιγματικό δράμα του 1971, θα πρωταγωνιστήσει ο Κλάιβ Όουεν από κοινού με την Ιβ Μπεστ, σε μια παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο American Airlines Theatre.
Τέλος ο Αλ Πατσίνο, παλιός γνώριμος των θεατρικών σκηνών, θα βρεθεί στο Schoenfeld, πρωταγωνιστώντας στο έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «China Doll» που κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου σε σκηνοθεσία Παμ Μάκκινον.

Πηγή και φωτογραφία εξωφύλλου: newyorker